A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

«Спортивний центр « Street Workout» села Мурафа» 2018 рік

Дата: 28.04.2021 09:05
Кількість переглядів: 390

На території Мурафської СЗШ  І-ІІІ ступенів  розпочалась реалізація проекту  «Спортивний центр «Street Workout» села Мурафа», який став переможцем 15 - го Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад. Загальний бюджет проекту становить 180 тис.грн..

      Мету, яку ми ставили перед собою перед початком написання даного проекту -   залучення молоді до здорового способу життя, підтримка спортивного напрямку вуличної гімнастики, забезпечення дітей, юнацтва, жителів села місцем для здорового, цікавого і гармонійного активного розвитку.

      Завдання проекту - збудувати на території Мурафської СЗШ І-ІІІ ступенів спортивний майданчик.

     Спортивні майданчики – це чудове місце для захоплюючого дозвілля дітей та дорослих, зона комфорту та здоров’я, де можна активізувати свою рухову діяльність, зняти статичну напругу і просто змістовно провести час. Реалізація проекту передбачає заняття спортом на свіжому повітрі для всіх бажаючих в будь-який час безкоштовно учням школи, дітям, дорослим та людям похилого віку з прилеглих до школи будинків. Таким чином дана програма має широку соціальну спрямованість : облаштування майданчика сприятиме забезпеченню належного рівня фізичної підготовленості, вихованню стійкого інтересу до рухової активності та пропагуватиме здоровий спосіб життя. 

   Водночас, спорт - це один з найбільш доступних способів підтримки і збереження здоров'я, працездатності людини та змістовного проведення дозвілля. 

   Висловлюємо подяку  ГО ,,Життя та розвиток громад’’ в особі голови правління Лариси Миколаївни Білозір та депутату Вінницької  обласної Ради Дмитру Васильовичу Копері , які стали партнерами та надали фінансову допомогу в реалізації проекту. 

   Шановні жителі нашої громади, велике прохання , шануймо чужу працю, шануймо те що робиться для нас та для наших дітей. Давайте почнемо не з того що в нас нічого не робиться, а з того що  ми бережемо те що уже маємо!

З повагою Виконком Мурафської об’єднаної територіальної громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь