Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Чи будуть видавати «паспорти вакцинації»? Які документи підтверджують щеплення?

Дата: 17.05.2021 13:43
Кількість переглядів: 530

Зараз в Україні розробляються «ковідні сертифікати» з урахуванням вимог ЄС та ВООЗ на основі Digital Green Certificate  Єврокомісії  та  Smart  Vaccination  Certificate  ВООЗ.  Передбачається,  що  там  буде  необхідна  для міжнародного  визнання  інформація  щодо  щеплень,  негативних  результатів  ПЛР-тестів  та  одужання  після COVID-19. 

Слід зазначити, що навіть в ЄС все ще триває дискусія з приводу даних, які міститимуться в сертифікаті. Тому уряд прораховує можливі варіанти, щоб інтеграція українського документа з європейським могла відбутися максимально швидко.

Планується, що такий сертифікат як в електронній, так і в паперовій формі обов’язково буде містити QR-код, що буде використовуватися для перевірки його справжності.

Поки що інформація про вакцинацію вноситься до електронної системи охорони здоров’я та доступна вашому сімейному лікареві. У разі необхідності ви можете отримати свідоцтво про вакцинацію встановленого зразка, звернувшись до закладу охорони здоров'я.

https://www.vinrda.gov.ua/news/ostanni-novyny/chy-budut-vydavaty-pasporty-vaktsynatsii-yaki-dokumenty-pidtverdzhuiut-shcheplennia

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь