Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Святкування дня захисту дітей в Мурафській ТГ

Дата: 31.05.2021 22:09
Кількість переглядів: 446

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ? прекрасне свято радості та надії.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Тому напередодні Службою у справах дітей Мурафської сільської ради спільно з працівниками Будинку культури-філії с. Клекотина КЗ "Центр культури, дозвілля і туризму" Мурафської сільської ради було організовано свято "Дитячі розваги" . На захід було запрошено дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей вразливих груп населення Мурафської ТГ, яких привезли до місця проведення свята шкільними автобусами. Під час заходу за дітьми наглядали супроводжуючі з навчальних закладів, де дітки навчаються.

З нагоди даного свята, дітей вітали сільський голова Мурафської сільської ради, Олег Літвіненко та начальник Служби у справах дітей Мурафської сільської ради, Надія Рошак. Завдяки сприянню голови ГО "Життя та розвиток громад" Валентина Сутика , культурно-розважальну програму провели аніматори. Вони на свіжому повітрі розважали діток, грали з ними у ігри, проводили конкурси, а наостанок організували паперове шоу. Після чого відбувся перегляд захоплюючого мультфільму про пригоди диких птахів.

Усі запрошені отримали масу задоволення, зарядилися позитивними емоціями та враженнями на увесь вечір.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь