Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Проведено рейди «Діти вулиці» та «Розважальні заклади» в Мурафській ТГ

Дата: 07.06.2021 14:31
Кількість переглядів: 469

Явища дитячої бездоглядності, безпритульності, вживання спиртних напоїв, тютюнових виробів є складними і неоднозначними феноменами. Потрібно зазначити, що, не зважаючи на те, що з кожним роком ці проблеми стають все нагальнішими, в Україні не ведеться державна статистика щодо бездоглядних і безпритульних дітей та які вживають спиртні напої, тютюнові вироби. Однак деякі уявлення про чисельність дітей цих категорій можемо отримати зі статистики щодо кількості вилучених із вулиці дітей, зокрема й тих, які жебракують і є безпритульними, та кількості дітей, які перебували у притулках для дітей, а також, які перебувають в розважальних закладах. Однією з форм вилучення дітей з вулиці є проведення профілактичних рейдів “Діти вулиці”, «Розважальні заклади».

       З метою запобігання бездоглядності та безпритульності серед дітей, недопущення вживання ними алкогольних напоїв, тютюнових виробів, щомісячно проводяться рейди «Діти вулиці», «Розважальні заклади» в Мурафській ТГ.

        Тому і цими вихідними були проведені дані рейди начальником Служби у справах дітей Мурафської сільської ради, Надією Рошак спільно із фахівцем КУ «Центр надання соціальних послуг» Мурафської сільської ради, Тетяною Мазур, старшим ДОПСП ВП №2, капітаном поліції, Миколою Олійником та начальником сектору привевенції ВП №2, Володимиром Гаврилюком.

      В ході проведення рейдів перевірено розважальні заклади нашої громади на розпивання алкогольних напоїв, тютюнових виробів неповнолітніми. Зупиняли перехожих юнаків і дівчат, перевіряли наявність документів, щоб встановити  особу для запобігання дитячої бездоглядності та проводили із ними бесіди, щодо шкідливого  впливу алкогольних напоїв, тютюнових виробів та наркотичних речовин  на молодий організм.

     Надіємось, що такі заходи убережуть молодь нашої громади від небезпеки, яка загрожуватиме їхньому життю та здоров’ю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь