A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Участь до дня захисту дітей

Дата: 07.06.2021 14:50
Кількість переглядів: 527

1 червня  прекрасне свято радості та надії, яке відзначається в усьому світі. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення наших мрій і сподівань на краще. Адже діти – наше майбутнє. Вони є тією рушійною силою, заради кого країна змінюється на краще, безхмарне майбуття.

Тому 01 червня 2021 року група із 16 осіб, з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей маргінальних та вразливих груп населення Мурафської ТГ були запрошені для участі в обласному заході з нагоди даного свята до Подільського зоопарку в м. Вінниця, яких привезли до місця проведення свята шкільним автобусом. Під час заходу за дітьми наглядали супроводжуючі, а саме: начальник Служби у справах дітей Мурафської сільської ради, Надія Рошак, фахівець КУ «Центр надання соціальних послуг» Мурафської сільської ради, Тетяна Мазур та фельдшер Мурафської амбулаторії ЗПСМ, Лариса Панова.

З нагоди даного свята, культурно-розважальну програму для дітей провели аніматори. Вони на свіжому повітрі розважали діток, грали з ними у ігри та проводили конкурси. Також було організовано екскурсію по зоопарку, завдяки якій діти розширили свій кругозір про життя тварин, а також побували в «Парку динозаврів», де діти залюбки фотографувались біля виставок динозаврів та дізнавались корисну інформацію про життя тварин. Учасників обласного свята частували круасанами, кукурудзяними пластівцями та соком, а також подарували пам’ятні невеличкі сувеніри на згадку про подорож.

Дякуємо Департаменту соціальної та молодіжної політики ВОДА за організацію даного свята, адже діти отримали масу задоволення, зарядилися позитивними емоціями та враженнями на увесь вечір.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь