A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Моніторинговий візит Секретаріату Уповноваженого з питань захисту прав дитини в Мурафській ТГ

Дата: 07.06.2021 14:56
Кількість переглядів: 442

 З метою вивчення стану додержання прав дитини в умовах адміністративно-територіальної реформи та децентралізації влади, 3 червня 2021 року, працівниками Управління з дотримання прав дитини та сім’ї спільно з регіональним представництвом у Вінницькій області та експертами Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Право на сім’ю» було відвідано нашу громаду.

    Моніторинговою групою було відзначено те, що в нашій громаді утворено Службу у справах дітей, яка має статус юридичної особи, затверджений штатний розпис та положення про службу, призначені на посади керівник та працівник служби.

   Позитивним є те, що від ліквідованої районної державної адміністрації до Служби у справах дітей Мурафської сільської ради передано відповідно до акту прийому-передачі документацію щодо дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі особові справи таких дітей.

    Також виявили спільне проблемне питання для всіх сільських територіальних громад: забезпечення функціонування бази даних ЄІАС «Діти» та вказано на ряд недоліків, які було виявлено під час візиту, так як Служба створилась на початку 2021 року.

      Тому 4 червня 2021 року фахівці Служби у справах дітей Жмеринської РДА відвідали Службу у справах дітей Мурафської сільської ради та надали методичну допомогу працівникам Служби.

       На даний час фахівці нашої Служби активно працюють над усуненням вказаних недоліків, аби забезпечити належний стан додержання прав дитини Мурафської ТГ в умовах адміністративно-територіальної реформи.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь