Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Оголошення про конкурс на посаду директора комунального закладу «Школа мистецтв Мурафської сільської територіальної громади».

Дата: 06.07.2021 17:04
Кількість переглядів: 877

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мурафської сільської ради оголошує конкурс на  посаду директора комунального закладу «Школа мистецтв Мурафської сільської  територіальної громади».

Кваліфікаційні вимоги до кандидата: громадянство України, вища фахова освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають:

- заяву про участь у конкурсі на ім’я голови конкурсної комісії із наданням письмової згоди на збір та обробку персональних даних;

 - автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу - прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку);

- копії документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент подання документів;

- довідку про відсутність судимості;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- стратегію (перспективний план) розвитку Школи — короткострокову на 1 (один) рік та довгострокову на 5 (п'ять) років, складену у довільній формі;

- Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Документи подаються особисто (або уповноваженою особою згідно з довіреністю) до конкурсної комісії протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

 Подати документи для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади можна за адресою: Вінницька область, с. Мурафа,  вул. Коцюбинського, 23, відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму. 

Додаткова  інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном: 0968109223.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь