Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Вручення сертифікату на отримання протипожежного обладнання для КЗ «Місцева пожежна охорона» Мурафської громади.

Дата: 15.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 902

    Сьогодні, 15.07.2021 року, на території Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності у м. Вінниці відбулось офіційне вручення сертифікату сільському голові Олегу Літвіненку в межах проєкту «Підтримка органів місцевого самоврядування Вінницької області у сфері протипожежного захисту», що впроваджується ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Генеральним консульством Республіки Польща у Вінниці на придбання пожежних засобів захисту  та пожежного обладнання, яке було попередньо профінансовано програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща для КЗ «Місцева пожежна охорона Мурафської сільської ради» в підпорядкуванні якої, знаходяться дві місцеві пожежні команди у с.Мурафа та с.Пеньківка, а саме: костюм пожежний – 6 од. каски пожежні – 6 од., чоботи пожежні – 6 пар, пояс пожежний рятувальний – 6 од., рукавички вогнестійкі – 6 пар, респіратор маска з фільтром – 6 од., вибухобезпечний світлодіодний налобний ліхтар – 5 од., ліхтар пожежний вибухозахищений – 2 од., сокира пожежна поясна – 6 од., мотузка пожежна рятувальна – 2 од., рукав пожежний 51Т – 2 од., драбина-палиця – 2 од., мотопомпа – 2 од., бензопила – 2 од.

    Реалізація проєкту в громаді сприятиме ефективнішій боротьбі з пожежами та іншими надзвичайними ситуаціями, що допоможе пожежним командам оперативніше та якісніше надавати допомогу мешканцям.

   Мурафська громада висловлюємо щиру подяку Генеральному консулу Республіки Польща у Вінниці, Дам’яну Цярцінському та ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» за сприяння у закупівлі пожежних засобів захисту та пожежного обладнання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь