Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

14 жовтня, в цей день ми зазвичай вітаємо наших захисників України, але й не забуваємо про тих , хто віддав своє життя за незалежність нашої країни та за мирне небо!

Дата: 14.10.2021 12:34
Кількість переглядів: 792

Серце рветься на шматочки, коли у вічність йдуть ті, кому ще б жити, у кого попереду ще могло б бути багато років, повних щастя і любові, у кого було багато нездійснених задумів та мрій, хто не залишив по собі нікого на цій землі і тих, хто залишив сиротами дітей, вдовами дружин і у страшному горі своїх матерів. Настали такі часи, що Україна мало не щодня плаче, оплакує своїх полеглих Героїв, що загинули захищаючи свою землю, свою Україну, захищаючи кожного з нас. Ми в неоціненому боргу перед нашими воїнами, нашими славними синочками і донечками України. Вони віддали життя щоб жили ми, що є ціннішим за життя? 

Давайте ще раз, згадаємо поіменно  тих, хто ціною власного життя, дав нам шанс жити в мирній країні. А саме наших героїв:

1. Чернецький В'ячеслав Йосипович - навідник 36-ї окремої бригади морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України, матрос. 20 березня 2017 року загинув у бою з диверсійно-розвідувальною групою російсько-терористичних угруповань в районі села Водяне Волноваського району Донецької області в ході оборони міста Маріуполь.

2.Ліневський Станіслав Якович – військовослужбовець обслуги протитанкового артилерійського розрахунку протитанкового взводу роти вогневої підтримки 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, солдат.   25 листопада 2015 року  загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди поблизу міста Дзержинськ (нині – Торецьк) Донецької області.

3.Хитрик Генадій Васильович - підполковник Національної гвардії України. 2 листопада 2014 року  Геннадій Хитрик загинув  в мікрорайоні «Східний» міста Маріуполь, на блокпосту, під час огляду цивільного автомобіля, який вибухнув. Машину із вибухівкою підірвали за допомогою мобільного телефону в той момент, коли до неї підійшли охоронці  блокпосту на чолі з Г.Хитриком.

Приносимо сердечні співчуття родинам загиблих та дякуємо за мирне небо!!!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь