A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

У МУРАФСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ФЕСТИВАЛЬ КОЛЯДОК ТА ЩЕДРІВОК

Дата: 16.01.2022 17:29
Кількість переглядів: 304

 

Колядки та щедрівки – невід’ємна частина святкування Різдва Христового. Вони створюють неповторну атмосферу, духовний настрій і відчуття радості народження Спасителя світу. Тож з метою збереження традицій різдвяного співу комунальний заклад «Центр культури, дозвілля та туризму» Мурафської сільської ради організував різдвяний фестиваль колядок та щедрівок!

Проведення фестивалю дає прекрасну можливість аматорам сцени, учнівській молоді, усім не байдужим до збереження, примноження та популяризації славних українських традицій зібратись разом щоб заколядувати, поспілкуватися і відчути дух єднання, взаєморозуміння та гармонії.

Участь у святі взяли керівництво громади, керівники структурних підрозділів комунального закладу, аматорські колективи закладів культури громади та гості свята.

За словами організаторів, свято вертепників і колядників нагадує мешканцям громади про їх українське коріння, повертає до витоків національної культури. Маємо надію, що попри складні обставини, які склались не тільки в Україні, а в усьому світі, різдвяний фестиваль надихне і покращить настрій, а почуття Різдвяного дива запанує у серцях кожного, об'єднавши усіх в одну велику дружню родину.

Учасників фестивалю і його глядачів зі святами привітав сільський голова Олег Літвіненко, побажав усім добробуту, миру і Божої благодаті.

Щиро дякуємо організаторам та учасникам! Щастя і успіху Вашим родинам, друзям і рідним! Дай Бог, Вам міцного здоров’я душі і тіла.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь