A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

29 липня 2022 року під головуванням сільського голови Олег Літвіненко відбулось засідання ХХІ чергової сесії VІIІ скликання Мурафської сільської ради

Дата: 02.08.2022 13:36
Кількість переглядів: 263

29 липня 2022 року під головуванням сільського голови Олег Літвіненко відбулось засідання ХХІ чергової сесії VІIІ скликання Мурафської сільської ради.

У роботі сесії взяли участь: 13 депутатів, секретар ради, керівники структурних підрозділів сільської ради та старости старостинських округів.

Депутати розглянули ряд важливих питань:

- Про надання дозволу на виготовлення частини проєкту «Обгрунтування зменшення санітарної охорони розвідувально-експлуатаційної свердловини в с. Клекотина Жмеринського району Вінницької області.

- Про надання дозволу на виготовлення РП « Нове будівництво розвідувально- експлуатаційної свердловини в с. Клекотина Жмеринського району Вінницької області.

- Про затвердження антикризового Плану реагування на випадок припинення газопостачання в опалювальному сезоні 2022-2023 років у Мурафській сільській територіальній громаді.

- Про надання згоди на проведення будівельних робіт комунальній організації ’’ Обласний фонд спиряння інвестиціям та будівництву’’ , та передачу її функції замовника.

- Про відкриття інклюзивного класу та введення посади вчителя в Довжанському ЗЗСО І –ІІІ ступенів Мурафської сільської ради.

- Про надання матеріальної допомоги громадянам Мурафської сільської територіальної громади.

- Про повторний розгляд клопотання .........Сергія Сергійовича про затвердження проекту землеустрою згідно рішення суду

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з наданням їх на умовах оренди ФОП Сташенко Віталій Васильович на території Мурафської сільської ради ( село Пеньківка)

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з наданням їх на умовах оренди СФГ ‘’ОДАЯ’’ на території Мурафської сільської ради.

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з наданням їх на умовах оренди ПП ’’Юхимівське’’ на території Мурафської сільської ради ( село Юхимівка)

- Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з наданням їх на умовах оренди ПП ’’Федорівське’’ на території Мурафської сільської ради ( село Федорівка.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь