Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Туристичний семінар-зліт

Дата: 05.10.2022 10:20
Кількість переглядів: 261

З 30.09.2022 р – 02.10.2022 р. відбувся перший туристичний семінар-зліт, присвячений Дню туризму та професійному святу всіх працівників освіти Жмеринського району, який мав на меті удосконалити знання і вміння педагогів, змоделювати дії туристів у складних похідних ситуаціях та залучити до здорового способу життя. Змагання проводилися у смт. Ворохта Івано – Франківської області. Участь у семінарі взяли педагогічні працівники Мурафської громади.

Впродовж двох днів педагоги змагалися у різних спортивно-туристичних конкурсах, згадували теорію з різних дисциплін під час змагань з брейн-рингу, практикували свої вміння зі встановлення наметів, в’язанні туристичних вузлів, запалюванні багаття і варінні каші.

На швидкість і вправність змагалися у проходженні контрольно-туристичного маршруту з перешкодами та визначали азимут. Заєць Тетяна Аркадіївна та Балабаєв Анатолій Володимирович (Михайлівський ліцей) зайняли ІІ місце у конкурсі із туристичного орієнтування.

Частина змагань відбулася у таборі «Курінь Довбуша» на вершині гори П’ятихатки. Орієнтовна висота 1200 метрів на рівнем моря.

Нехай краса сил природи і людських рук в різних куточках планети надихає на розвиток, змінює світогляд, дарує серцю радість і гармонію!

Дякуємо усім організаторам даного семінару!!!!!!!!!!!!!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь