A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

З Днем Матері!!!

Дата: 14.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 61

Дорогі наші матері! Любі жінки!

Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем Матері!

В Україні вже стало традицією відзначати в другу неділю травня одне з головних родинних свят – День Матері, берегині духовної опори роду. Цього дня вся наша любов, ніжність їй – Матері, яка дала нам життя, і всім Матерям світу.

Мама – найдорожче слово в світі. Все найкраще в житті – від Матері, а це – наше життя. Подарувати життя маленькій людині, вигодувати і виростити її, зберегти від негараздів, часом жертвувати собою заради щастя дітей – це і є заповітне призначення жінки.

День Матері – це одне з найбільш зворушливих свят, тому що кожен з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, може все простити, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І не випадково: за тим, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть у дружній родині під опікою щасливої матері. Щира і віддана материнська турбота та ласка оберігає нас усе життя.

Я від усієї душі вітаю дорогих мам з їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Щастя і здоров’я всім Вам, дорогі Матері! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення! Зичу Вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам! Бережіть себе, своїх рідних та близьких, бережіть свої родини! Миру і злагоди у Ваші оселі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь