Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Грантові програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців для суб’єктів мікро-, малого та середнього бізнесів аграрного сектору та харчового виробництва

Дата: 20.12.2023 08:38
Кількість переглядів: 85

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що відповідно інформації Міністерства економіки України щодо розширення грантової підтримки аграріїв, на сьогоднішній день здійснюється реалізація грантової програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців, яка фінансується урядами Швейцарії та Великої Британії.

Головна мета програми – підтримка зменшення негативних наслідків від війни для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва, залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

Взяти участь у програмі можуть суб’єкти мікро-, малого та середнього бізнесів аграрного сектору та харчового виробництва. При розгляді заявок враховуватимуться наступні критерії:

  • наявність досвіду ведення бізнесу, який був рентабельним до загострення воєнного конфлікту в Україні;

  • детальний бізнес-план і чітке розуміння ідеї реалізації відновлення/релокації/розширення/переорієнтації на нові ринки бізнес-діяльності, метою якої буде створення нових, збереження або відновлення робочих місць;

  • відсутність юридичних і правових перешкод, а також порушень чинного законодавства під час ведення бізнес-діяльності в умовах воєнного стану, введеного на території України;

  • проєкт має бути прибутковим для місцевого партнера та мати життєздатну схему реалізації.

Програма передбачає надання фінансової допомоги в розмірі до 20000 $ в залежності від кількості робочих місць, які планується створити, відновити чи зберегти, а також від індивідуальних потреб бізнесу.

Термін дії програми у поточному році становить 31 грудня 2023 року. Детальна інформація щодо грантової підтримки програми розміщена за посиланням: https://bisc.org.ua/opport/DRC-agro-partnership.html . 

Просимо інформувати суб’єктів господарювання агропромислового комплексу щодо можливості взяти участь у даній грантовій програмі підтримки бізнесу.

Директор Департаменту Олег СІДОРОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь