Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Відбулася бюджетна сесія Мурафської територіальної громади на 2024 рік.

Дата: 27.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 479

  ПОРЯДОК  ДЕННИЙ.

1.Про надання матеріальної допомоги громадянам Мурафської сільської територіальної громади.

2.Про здійснення повноважень у сфері соціального захисту населення на території Мурафської сільської ради протягом 2023 року.

3. Про внесення змін до програми розвитку фізичної культури і спорту на 2023-2025 роки.

4. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна державної власності у комунальну власність Мурафської сільської територіальної громади.

5. Про передачу безоплатного майна закладам освіти Мурафської сільської ради.

6.Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у закладах- дошкільної освіти Мурафської сільської ради на 2024 рік.

7. Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Мурафської сільської ради на 2024 рік.

8.Про затвердження структури та штатної чисельності працівників закладів освіти Мурафської сільської ради на 2024 рік.

9.Про надання платних послуг та встановлення додаткових пільг на навчання у КЗ « Школа мистецтв » Мурафської сільської територіальної громади».

10.Про внесення змін до Програми розвитку освіти Мурафської сільської територіальної громади на 2024-2026 роки.

11.Про створення цільового фонду місцевого бюджету Мурафської сільської територіальної громади та затвердження Положення про використання коштів цільового фонду місцевого бюджету Мурафської сільської територіальної громади на 2024 рік.

12.Про створення резервного фонду місцевого бюджету Мурафської сільської територіальної громади та затвердження Положення про використання коштів резервного фонду Мурафської сільської територіальної громади на 2024 рік.

13. Про затвердження Положення про умови оплати праці преміювання матеріального і соціального стимулювання працівників Мурафської сільської ради на 2024 рік.

14.Про умови оплати праці сільському голові Мурафської сільської ради на 2024 рік.

15.Про передачу коштів іншої субвенції до бюджету Шаргородської міської територіальної громади у 2023 році.

16. Про зміни до бюджету Мурафської сільської територіальної громади на 2023 рік.

17.Про бюджет Мурафської сільської територіальної громади на 2024 рік

( 02522000000)

18.Про перейменування вулиць села Мурафа Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області.

19.Про перейменування вулиць села Довжок Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області

20.Про перейменування вулиць села Клекотина Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області

21.Про перейменування вулиць села Михайлівка Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області

22.Про перейменування вулиць села Пеньківка Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області

23.Про перейменування вулиць села Федорівка Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області

24.Про перейменування вулиць села Юхимівка Мурафської сільської  територіальної громади Жмеринського району Вінницької області.

25. Про внесення змін до штатного розпису комунального закладу « Місцева пожежна охорона» Мурафської сільської ради,Вінницької області.

26. Про затвердження комплексної оборонно- правоохоронної програми Мурафської сільської ради на 2024-2026 роки.

27.Про делегування повноважень щодо вчинення нотаріальних дій.

28. Про План роботи Мурафської сільської ради  на 2024 рік.

29. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)

з подальшим  наданням їх у власність по Мурафській сільській раді.

30.Про поновлення  договору оренди земельної  ділянки комунальної власності яку використовує Боднар Галина Володимирівна, за межами с.Пеньківка на

території  Мурафської сільської ради.

31.Про поновлення  договору оренди земельної ділянки комунальної власності яку використовує Боднар Олег Віталійович, за межами сеньківка на

території  Мурафської сільської ради.

32.Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки, що надається в  оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій за межами схимівка  на території Мурафської  сільській раді.

33.Про затвердження проекту землеустрою  та надання  на умовах оренди земельної ділянкидля розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електроних комунікацій за межами схимівка на території Мурафської  сільської  ради  

34.Про виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурафської  сільської  ради.  

35.Про надання  на умовах  оренди  земельних ділянок  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Золотий колос»

на території  с.Михайлівка Мурафської  сільської  ради.

36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення  земельної  ділянки на території  Мурафської  сільської ради.

37.Про  надання    дозволу  на  виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшим  наданням  її на умовах оренди ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕНЬКІВСЬКИЙ ЗПК»  с.Пеньківка на території Мурафської сільської  ради.

38.Про  надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок ПП «ЗЕТО» з послідуючим наданням їх на умовах орендидля ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Мурафської сільської ради.

39.Про продаж права оренди земельної ділянки водного фонду на земельних торгах  (аукціон) для рибогосподарських потреб на території

Мурафської сільської ради та затвердження умов продажу  оренди .

40. Різні питання.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь