A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Депутати Вінницької обласної Ради дали старт обласному конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ»

Дата: 29.01.2024 10:09
Кількість переглядів: 59

Вячеслав Соколовий провів  позачергову 49 сесію Вінницької обласної Ради. Депутати ухвалили рішення «Про конкурс Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» у 2024 році». Пріоритети конкурсу – всебічна підтримка Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, облаштування укриттів, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з військовою агресією, забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для відновлення і реабілітації військовослужбовців та цивільних громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.

– В умовах воєнного протистояння наше завдання – максимально допомагати Збройним Силам України. Одним із інструментів такої допомоги у нинішньому році стає конкурс Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ».  Конкурс відповідає пріоритетам і принципам, які були ухвалені на сесії обласної Ради, а саме: Безпека і Оборона, Стійкість і Турбота, – каже голова обласної Ради Вячеслав Соколовий. – Саме за такими напрямами формуватимуть свої проєкти громади Вінниччини.

В положенні про Конкурс йдеться, що участь братимуть проєкти, розроблені та подані сільськими, селищними та міськими радами. До участі в Конкурсі допускається не більше двох проєктів від однієї місцевої ради. Граничний обсяг співфінансування проєкту з обласного бюджету складатиме до 1 млн грн (не більше 50 % від загального бюджету проєкту).

Основні завдання Конкурсу сприяння та підтримка підрозділів Збройних Сил України; створення безпечних умов перебування громадян в громадських місцях чи закладах у разі сигналу «Повітряна тривога»;  створення належних умов для психологічної та соціальної підтримки, реабілітації військовослужбовців та їхніх родин.

Нагадаємо, що 19 січня відбулося засідання постійної комісії з питань економіки, фінансів та бюджету. Депутати ухвалили рішення звернутися до голови обласної Ради щодо внесення проєкту рішення по обласному конкурсу на розгляд позачергової сесії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь