A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

27 лютого 2024 року відбулася чергова 39 сесія Мурафської сільської ради!

Дата: 29.02.2024 10:20
Кількість переглядів: 225

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

- Про надання матеріальної допомоги  громадянам Мурафської сільської ради.

   - Про внесення змін до  Комплексної оборонно- правоохоронної програми Мурафської сільської територіальної  громади на 2024-2026 роки.

  - Про передачу коштів « Субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально – економічного розвитку регіонів» у 2024 році( для ВП/2 Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області .

-  Про передачу коштів « Субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально – економічного розвитку регіонів» у 2024 році

(для В/ч А ****).

- Про внесення змін до бюджету Мурафської сільської територіальної громади на 2024 рік.

- Про зняття з балансу Мурафської сільської ради основних засобів (громадська будівля баня).

  - Про безоплатну передачу майна комунальної власності КЗ «Місцева пожежна охорона» Мурафської сільської ради у державну власність військової частини  А ****.

  -Про надання згоди на прийняття майна із комунальної власності Пеньківського ліцею Мурафської сільської ради у комунальну власність Мурафської сільської ради Жмеринського району Вінницької області.

- Про безоплатне  прийняття в комунальну власність Мурафської сільської ради Жмеринського району Вінницької області, та передачу в оперативне управління нежитлової  будівлі середньої загальноосвітньої школи  І – ІІІ ступенів, яка знаходиться  за адресою  вул. Миру, 40, с. Пеньківка Жмеринського району Вінницької області.

- Про безкоштовну передачу паливних гранул із деревини (пелети) та паливних гранул із лушпиння соняшника (пелети).

-Про внесення змін до Програми розвитку освіти Мурафської сільської територіальної  громади на 2024-2026 роки.

- Про створення інклюзивної групи в Пеньківському закладі дошкільної освіти Мурафської сільської ради.

- Про внесення змін до рішення 37 сесії 8 скликання від 22.12.2023 року №1364 «Про встановлення батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти Мурафської сільської ради на 2024 рік».

- Про внесення змін до рішення 37 сесії 8 скликання від 22.12.2023 року №1365 «Про встановлення батьківської плати за харчування  в закладах загальної середньої освіти Мурафської сільської ради у 2024 році».

- Про внесення змін до рішення 37 сесії 8 скликання від 22.12.2023 року № 1366 «Про затвердження структури та штатної чисельності працівників закладів освіти Мурафської сільської ради на 2024 рік».

- Про передачу погосподарських книг Мурафської сільської ради до відділу 

« Центр надання адміністративних послуг Мурафської сільської ради Жмеринського району Вінницької області», та покладання обов’язків з ведення погосподарських книг.

- Про покладання обов’язків  з вчинення нотаріальних дій старостою Пеньківського старостинського округу № 3 Мурафської сільської ради Жмеринського району Вінницької області.

- Про затвердження  Програми  для  кривдників на території Мурафської сільської територіальної громади 2024- 2026 рік.

- Про звіт  поліцейського офіцера громади сектору превенції  Жмеринського РВП  ГУНП у Вінницькій області старшого лейтенанта поліцї Тищенка В.В. про проведену роботу у 2023 році.

- Про звіт дільничного офіцера поліції сектору  превентивної діяльності ВП № 2 Жмеринського РВП ГУНП  у   Вінницькій області лейтенанта поліції Дерев’янка В.В. про проведену  роботу  у 2023 році.

- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння за межами  с.Федорівка Мурафської сільської ради

- Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

- Про перегляд договору оренди земельної ділянки  в зв’язку із зміною нормативної грошової оцінки та цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні на умовах оренди Краснянського  Вадима Леонідовича.

- Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) з подальшим  наданням їх у власність по Мурафській сільській раді.

- Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність по Мурафській сільській раді.

-Про затвердження звіту з експертної грошової оцінки та продаж земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення яка знаходиться у користуванні Кравчука Олега Анатолійовича.

-Про затвердження технічної документації  землеустрою  щодо встановлення відведення меж земельних ділянок в натурі на (місцевості ) та наданя на умовах оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «БП «Добрий шлях» на території с. Пеньківка Мурафської сільської ради.

-Про затвердження проекту землеустрою  та надання  на умовах оренди земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення за межами  с.Юхимівка вул.Миру, 91на території  Мурафської  сільської  ради .

-Про затвердження проекту землеустрою  та надання  на умовах оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації будівель  і споруд

залізничного транспорту в межах  с.Пеньківка на території  Мурафської  сільської  ради .

-Про затвердження технічної документації із землеустрою , щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання на умовах оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «ЗЕТО» на території Мурафської сільської ради  с.Мурафа.

-Про затвердження проекту землеустрою  та надання  на умовах  оренди земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель  та споруд підприємства переробної, машинобудівної та іншої промисловості в  межах с.Пеньківка  на території  Мурафської  сільської  ради 

-Про затвердження проекту землеустрою та  передачу в постійне користування земельної ділянки Комунальному Некомерційному Підприемству «Центр первинної Медико – санітарної допомоги» Мурафської сільської ради

-Про затвердження проекту землеустрою та  передачу в постійне користування земельної ділянки Комунальному Некомерційному Підприемству «Центр первинної Медико – санітарної допомоги» Мурафської сільської ради.

-Про розгляд заяви щодо  надання дозволу на розробку  проекту землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки на умовах оренди для розміщення та експлуатації об’єктів  і споруд телекомунікацій ТОВ «Юкрейн Тауер Компані»

на території с.Клекотина. 

Різні питання.

-Про затвердженя проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Попович Михайлу Васильовичу для іншого сільськогосподарського призначення на території с. Федорівка Мурафської сільської ради.

-Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СТ « Попович» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на території с. Федорівка Мурафської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь