A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Світла та вічна пам'ять!

Страшна скорбота огорнула нашу громаду та не відпускає... Кожен новий день переповнюється гіркотою втрат...

15:28 21.02.2024

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної Сотні!

Сьогодні ми згадуємо ще одну трагічну сторінку в непростій історії України - День Героїв Небесної Сотні. Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни, які відстоювали права і свободи людини, європейське майбутнє України. Ці герої віддали своє життя за можливість будувати вільну, незалежну державу.

09:57 20.02.2024

День Державного Герба України!

Сьогодні відзначається День Державного Герба України. Саме 19 лютого 1992 року наш тризуб на синьому щиті офіційно став національним символом, який і нині впізнають у всьому світі.

08:07 19.02.2024

Укрпошта гарантовано буде доставляти пенсії та соціальні виплати не зважаючи ні на які перепони.

 Отримання пенсії — послуга, до якої ми ставимося з особливою чутливістю  ⠀ Адже часто наші клієнти — старенькі люди, яким незручно користуватися картками банків, або ж складно щомісяця ходити у відділення. ⠀ Знаємо, що в кожного з вас є близькі, які потребують доставки пенсії готівкою додому. Розкажіть, що це можливо в Укрпошті. ⠀ Всього у три кроки: ⠀ 1. Звернутися до листоноші з копією паспорта та ІПН. 2. Написати заяву на отримання пенсії в Укрпошті. 3. Передати документи листоноші для відправлення до Пенсійного фонду. ⠀ На кожному етапі пенсіонеру допоможе оператор відділення чи листоноша, а документи до Пенсійного фонду ми надішлемо безкоштовно. ⠀ Укрпошта — це про турботу 

16:26 01.02.2024

29 січня - День пам’яті героїв Крут!

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут — саме там у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.

10:38 29.01.2024

Депутати Вінницької обласної Ради дали старт обласному конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ»

Вячеслав Соколовий провів  позачергову 49 сесію Вінницької обласної Ради. Депутати ухвалили рішення «Про конкурс Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» у 2024 році». Пріоритети конкурсу – всебічна підтримка Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, облаштування укриттів, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з військовою агресією, забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для відновлення і реабілітації військовослужбовців та цивільних громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.

10:09 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь