Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Жмеринське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує та застерігає

Жмеринське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує та застерігає

Одним з пріоритетних завдань літнього періоду для області є забезпечення належного захисту від пожеж сільськогосподарських полів, угідь, підприємств, місць переробки та зберігання зернових і грубих кормів. Наближається сезон збору врожаю хліба, подія, яка для мешканців міст здається не такою вже і значною. Але кожен з них, щодня купує додому свіжу паляницю, а отже таким чином, долучається до процесу, який повторюється з року в рік і є невід’ємною частиною нашого життя. Саме тому, кожна людина має усвідомити, що вона повинна дбати про безпеку полів, і не тому, що це потрібно комусь, а тому, що це, в першу чергу, необхідно їй самій. Перед тим, як потрапити на стіл, хліб проходить складний шлях, починаючи з засівання полів та закінчуючи перевезенням вже готової продукції до магазинів. Але цей ланцюжок може легко перерватися, якщо на кожному етапі суворо не дотримуватися визначених правил пожежної безпеки.

10:14 06.06.2024

Кілька питань про нові правила вручення повісток

Кілька питань про нові правила вручення повісток

Поліція та представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) мають право вимагати у чоловіків віком 18-60 років пред’явити військово-облікові документи разом з документами, що посвідчують особу. Самі поліцейські не вручають повісток, а лише забезпечують порядок під час вручення повістки уповноваженими представниками, зокрема ТЦК та СП.

08:56 05.06.2024

Відбудеться аукціон!!!

Відбудеться аукціон!!!

На території Мурафської сільської територіальної громади, а саме села Федорівка, повторно виставляється на аукціон з подальшим продажем на умовах оренди, земельна ділянка площею 8,1670 га, кадастровий номер 0525388000:01:001:0081.

12:10 04.06.2024

Експертна рада конкурсу Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» визначила переможців

Експертна рада конкурсу Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» визначила переможців

23 травня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів засідання Експертної ради конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКИ ГРОМАДИ».  У роботі взяли участь заступник голови обласної Ради, заступник голови Експертної ради Анатолій Ткач і члени Конкурсної ради.

16:10 24.05.2024

Обережно, ботулізм

Обережно, ботулізм

Як повідомляє Центр громадського здоров'я МОЗ України, протягом минулого місяця в Україні зафіксовано 12 випадків з підозрою на ботулізм, з них у 5 людей діагноз підтвердився, ще по 7 випадках очікуються результати досліджень.

14:18 16.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь