A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Звіт поліцейського офіцера громади сектору превенції Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області старшого лейтенанта поліції Тищенка В.В. про проведену роботу у 2023 році.

27 лютого 2024 року на черговій сесій Мурафської сільської ради  звітував поліцейський офіцер громади Жмеринського РВП ГУНП у Вінницькій області старший лейтенант поліцї Тищенко Володимир Вячеславович про проведену роботу у 2023 році.

13:36 29.02.2024

ГК «Нафтогаз України» пропонує перевірити та оновити особисті дані за особовим рахунком. Як це зробити онлайн?

Актуалізація даних є важливою процедурою, адже від неї залежить правильність нарахувань в платіжках, швидкий доступ до онлайн сервісів нашої компанії, коректне інформування, вчасна передача показань та надання актуальної інформації за особовим рахунком.

10:17 28.02.2024

БЕЗПЕКА ПРИ ВИКОРИСТАННІ ГАЗУ - БЕЗПЕКА ЖИТТЯ!

Безумовно, природний газ є джерелом затишку та тепла у наших оселях. Користуватись газовими приладами надзвичайно зручно. Однак, при цьому необхідно неухильно дотримуватись елементарних правил безпеки.

13:14 27.02.2024

Погоджуєшся працювати «в тіні» - позбавляєш себе соціального захисту та державних гарантій

За даними статистики понад 20% працездатного населення України повністю або частково не декларують трудові відносини з роботодавцем. В умовах дії воєнного стану ця цифра  помітно зросла.  Найчастіше працювати «в тіні» погоджується   молодь, котра шукає підробітки і пенсіонери, котрі  переживають за соціальні виплати. Найбільш вразливі галузі – сільське господарство, будівництво, торгівля.

15:12 26.02.2024

На загальних зборах Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування створили Спеціальний фонд для підтримки ЗСУ

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів загальні збори Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування (ВОАОМС). Участь у засіданні взяли Вінницький міський голова Сергій Моргунов, уповноважені представники органів місцевого самоврядування – члени Асоціації, голови постійних комісій Вінницької обласної Ради, керівники департаментів обласної адміністрації, представники громадських організацій, засобів масової інформації.

12:11 26.02.2024

24 лютого - друга річниця повномасштабного вторгнення росії на територію України!

24.02.2022 – найважчий день в історії незалежної України. Цю дату не забуде ні один українець. Коли не просто почалася війна… День, коли було зруйновано спокій на нашій Батьківщині. День, коли горіло і небо, і земля.

08:30 24.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь