A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Грантові програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців для суб’єктів мікро-, малого та середнього бізнесів аграрного сектору та харчового виробництва

Грантові програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців для суб’єктів мікро-, малого та середнього бізнесів аграрного сектору та харчового виробництва

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що відповідно інформації Міністерства економіки України щодо розширення грантової підтримки аграріїв, на сьогоднішній день здійснюється реалізація грантової програми підтримки бізнесу від Данської ради у справах біженців, яка фінансується урядами Швейцарії та Великої Британії.

08:38 20.12.2023

6 грудня 2023 року діти з родин учасників бойових дій Мурафської  територіальної громади завітали в Садибу Подільського Чарівника

6 грудня 2023 року діти з родин учасників бойових дій Мурафської територіальної громади завітали в Садибу Подільського Чарівника

Святкова програма Садиби Подільського чарівника працює під патронатом Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради. Дітей із радістю зустріли Чарівник, казкові феї та звірі Подільського зоопарку.

15:19 08.12.2023

Дні жалоби в Мурафській громаді

Дні жалоби в Мурафській громаді

7-8 грудня 2023 року в Мурафська територіальна громада оголошено ДНЯМИ ЖАЛОБИ, для вшанування пам’яті загиблих Героїв, які віддали своє життя, боронячи свою державу до останнього подиху.

09:16 07.12.2023

У грудні  Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.

У грудні Держпраці розпочинає інформкампанію «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!», спрямовану на вирішення проблеми незадекларованої праці в умовах воєнного стану.

Трудовий договір – це надважливий документ у роботі, але інколи його ігнорують. Він як ремінь безпеки в авто: для деяких здається непотрібним, але насправді дуже важливий. Люди часто думають, що можуть обійтись без нього, сподіваючись, що усе буде добре.

10:31 05.12.2023

ПЕРЕВАГИ ПРОБАЦІЇ В УКРАЇНІ

ПЕРЕВАГИ ПРОБАЦІЇ В УКРАЇНІ

 У суспільстві існує стереотип, що за злочин необхідно запроторювати у в’язницю. Але покарання колись закінчиться і правопорушник повернеться у суспільство після тривалого спілкування з такими самими злочинцями, без засобів існування, без розуміння та підтримки. Чи багато людей мають бажання з ним зустрітися?                                                                                                                                                                               Сьогодні в Україні, як і у багатьох країнах світу, існують покарання без позбавлення волі для правопорушників, які не несуть загрози життю і здоров’ю людей. Ці покарання виконує служба пробації, яка покликана не лише здійснювати нагляд та контроль за поведінкою таких правопорушників, а й повернути їх у повноправні члени нашого суспільства. Створення інституту пробації стало можливим завдяки вивченню та впровадженню міжнародного досвіду іноземних держав, адже у світі пробація існує вже більше 200 років та довела ряд переваг, які отримує:

12:14 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь