Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ГРОМАДО!!!

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ГРОМАДО!!!

У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва.

12:57 16.10.2018

"Контроль за оформленням трудових відносин"

"Контроль за оформленням трудових відносин"

З метою недопущення використання найманої праці, без оформлення трудових відносин, на території  Мурафської ОТГ , 05 жовтня 2018 року спеціалістом І категорії - юристом Мурафської ОТГ, на якого покладені обов’язки інспектора з праці  Греськом В.С.  спільно з районною робочою групою  з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізацію державної політики у сфері зайнятості населення проводились  рейди-дослідження,  щодо легалізації тіньової зайнятості населення  і попередження випадків використання найманої праці без оформлення трудових відносин на території  Мурафської ОТГ.

10:34 10.10.2018

"Лікар у село"

"Лікар у село"

У суботу, 13 жовтня 2018 року, у рамках соціальної ініціативи депутата Вінницької обласної Ради, голови ГО "Життя та розвиток громад" Лариси Білозір  "Лікар у село" з 9:00 до 13:00 год. у Мурафській амбулаторії ЗПСМ лікар офтальмолог здійснюватиме безкоштовне обстеження жителів села Мурафа. Усім кому за рекомендацією лікаря будуть виписані окуляри - отримають їх безкоштовно. Не будьте байдужі до власного здоров'я - прийдіть  і обстежтеся!

09:27 10.10.2018

«Мій рідний край в любові і піснях»                             «Мій рідний край в любові і піснях»

«Мій рідний край в любові і піснях» «Мій рідний край в любові і піснях»

        Подільська земля - це  край, оспіваний в піснях, переказах і легендах.    Клекотинщина – моя ти рідна сторона, яка ти  щедра  на та­лановитих, творчих людей, які однаково вміють плідно трудитися на землі, бути привітними до гостей та веселити­ся у свято.

13:42 09.10.2018

Вітаємо наших працівників освіти!!!

Вітаємо наших працівників освіти!!!

           Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї громади особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.       Тому 4 жовтня 2018 року відбулося таке свято і в Мурафській об’єднаній територіальній громаді. Сцена Мурафського сільського будинку культури зібрала всі  колективи загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, а учні, вихованці та працівники культури нашої громади підготували чудові концертні номери. Працівників освіти вітали та нагороджували грамотами  голова Мурафської сільської ради Сергій Партека і начальник відділу освіти та гуманітарної політики Тетяна  Швець

13:34 09.10.2018

Вітання з Днем юриста!

Вітання з Днем юриста!

Красномовний і освічений, розумний і чесний – це портрет ідеального юриста, і сьогодні ми маємо честь привітати юриста Мурафської об'єднаної територіальної громади - Греська  Вадима Сергійовича, з професійним святом! Нехай в твоїй роботі панує порядок і коректність, а в особистому житті – завжди частка веселощів, азарту і море благополуччя! З повагою сільський голова С.В.Партека та трудовий колектив Мурафської об'єднаної територіальної громади!

11:31 08.10.2018

Спортивні таланти, громадо моя!

Спортивні таланти, громадо моя!

Спортивні досягнення – це один з найважливіших показників для будь-якої громади. Талановиті спортсмени стають її обличчям, прославляють її ім’я в районних, обласних та всеукраїнських спортивних іграх та змаганнях. Для своєї громади вони - справжні національні герої, їх вшановують, ними пишаються, вони стають взірцями для наслідування.

08:28 02.10.2018

Вітаємо З Днем Народження першого заступника сільського голови  Анатолія Васильовича Банаська!

Вітаємо З Днем Народження першого заступника сільського голови Анатолія Васильовича Банаська!

Шановний наш колего! З чистою душею і відкритим серцем, вітаємо  Вас з днем народження! Бажаємо успіхів у роботі та кар’єрного зростання, креативного мислення, натхнення і розвитку. Щоб конкуренція була тільки чистою, відкритою і чесною. Бажаю Вам, щоб в колективі завжди існувала тільки приємна, дружня атмосфера, всі грандіозні плани збулися, а амбіції виправдалися. Бажаємо нових досягнень, хороших колег і вірних друзів, а також міцного здоров’я, успіху у всіх починаннях і творчого потенціалу. З Днем Народження! 

10:03 01.10.2018

Вітаємо бібліотекарів!

Вітаємо бібліотекарів!

 Шорічно 30 вересня вся країна відзначає Всеукраїнський День бібліотек. Ми щиро вітаємо усіх бібліотекарів нашої громади із цим святом! Бо ж книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Книга переносить нас в інші країни, епохи. І в нашому сьогоденні дуже важливо, щоб молоде пококоління із задоволенням читало літературні твори.

13:35 30.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь