Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! З 1 вересня 2018 року в Україні припиняється аналогове ефірне телемовлення. Йому на заміну приходить цифрове ТБ.

Увага! З 1 вересня 2018 року в Україні припиняється аналогове ефірне телемовлення. Йому на заміну приходить цифрове ТБ.

Відключення аналогового мовлення здійснюється на виконання міжнародних зобов’язань України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2006 № 815 «Про План використання радіочастотного ресурсу України».

10:16 27.08.2018

День Незалежності України в нашій громаді!

День Незалежності України в нашій громаді!

Для багатьох українців День незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, , відчувається гордість за українське походження.В цей день Україна для нас є святом єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності. Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

09:47 25.08.2018

Шановні жителі сіл Мурафи, Клекотини  та Довжку!

Шановні жителі сіл Мурафи, Клекотини та Довжку!

Щиро вітаю Вас із національним святом нашої державності –   Днем Незалежності України! Від усієї душі зичу Вам щастя, добра, щедрої долі, мирного неба. Нехай справжня любов до рідної землі окрилює та надихає нас на нові звершення. 

09:29 24.08.2018

Вітаємо З Днем Державного Прапора Украі'ни!

Вітаємо З Днем Державного Прапора Украі'ни!

Державний прапор - це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 27 років незалежної України. Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України щастя, здоров’я і віри в краще майбутнє нашої держави.

09:02 23.08.2018

Суботник в Мурафській ОТГ до 27-ї річниці Незалежності України.

Суботник в Мурафській ОТГ до 27-ї річниці Незалежності України.

Вже стало доброю традицією напередодні Дня Незалежності України проводити роботи з благоустрою, упорядковувати та прибирати територію села. Тому і цього року за ініціативи сільського голови Партеки С.В. та його заступника Банаська А.В. на територіі' Мурафськоі' громади відбувся суботник, в якому взяли участь працівники Мурафськоі' сільськоі' ради. Ми щиро дякуємо всім учасникам суботнику, хто не залишився осторонь та приєднався до цього заходу. Безперечно, хотілося аби кожен житель підтримав цю ініціативу і доклав хоча б мінімум власних зусиль, щоб територія нашоі' громади стала набагато чистішою і охайнішою!

09:06 22.08.2018

Семінар-практикум «Впровадження публічної частини Державного реєстру нерухомих пам’яток України»

Семінар-практикум «Впровадження публічної частини Державного реєстру нерухомих пам’яток України»

03 серпня 2018 року об 11 годині в м. Вінниці у  обласному краєзнавчому музеї відбувся семінар-практикум на тему «Впровадження публічної частини Державного реєстру нерухомих пам’яток України». Для участі в семінарі-практикумі, яке підготувало управління культури і мистецтв облдержадміністрації , запрошено спеціаліста по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради  Рошак Надію Петрівну. Завдяки цьому семінару спеціаліст по культурі та спорту отримала методичні рекомендації щодо реєстрації нерухомих пам’яток, які є в нашій громаді.

14:44 04.08.2018

03 серпня 2018 року об 11 годині в м. Вінниці у  обласному краєзнавчому музеї відбувся семінар-практикум на тему «Впровадження публічної частини Державного реєстру нерухомих пам’яток України».

03 серпня 2018 року об 11 годині в м. Вінниці у обласному краєзнавчому музеї відбувся семінар-практикум на тему «Впровадження публічної частини Державного реєстру нерухомих пам’яток України».

Для участі в семінарі-практикумі, яке підготувало управління культури і мистецтв облдержадміністрації , запрошено спеціаліста по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради  Рошак Надію Петрівну. Завдяки цьому семінару спеціаліст по культурі та спорту отримала методичні рекомендації щодо реєстрації нерухомих пам’яток, які є в нашій громаді.

09:34 04.08.2018

Шаргородське бюро правової допомоги пояснює при яких умовах не призначаються житлові субсидії

Шаргородське бюро правової допомоги пояснює при яких умовах не призначаються житлові субсидії

Кабінетом міністрів України видано постанову за №329, якою внесено зміни до Положення про порядок призначення житлових субсидій, відповідно до якого змінено порядок призначення житлових субсидій, а саме визначено умови, відповідно до яких житлова субсидія громадянам не призначається.

09:56 30.07.2018

УВАГА!!! ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІНУ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МУРАФСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

УВАГА!!! ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС НА ЗАМІНУ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МУРАФСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Відповідно до наказу №291 від 28.03.2018року  Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти» оголошується конкурс на заміну вакантної посади директора Мурафського закладу дошкільної освіти  Мурафської сільської ради.

11:21 27.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь