A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Життя без сміття!

Життя без сміття!

Весна в ОТГ Мурафської сільської ради розпочалося з наведенням порядку. Господарі осель чепурять двори, городи, сади, щоб було чисто й охайно в обійсті. Дбають про благоустрій населеного пункту і голова сільської ради та працівники місцевого самоврядування. Одразу після проведення зборів колективу відбувся суботник і на території сільської ради. Сільський голова С.В.Партека разом із колективом ,,засукавши рукава", активно взялись до роботи. Насамперед працювали біля сільського обеліска, сільської ради, впорядкували клумби, загорнули листя, прибрали біля церкви, внаслідок чого територія центру села була виметена та очищена від сміття.

13:32 16.04.2018

Привітання православних християн з Вербною неділею!

Привітання православних християн з Вербною неділею!

Прийміть від душі привітання з чудесною Вербною неділею! Сьогодні день такий гарний, а верба така пухнаста, що хочеться Вам побажати сонячних і щирих посмішок. Щедрого Вам життя, наповненого світлом добра і любові! Нехай Ваш дружний дім ніколи не покидають удача, здоров’я і благополуччя! З повагою С.В.Партека!

10:12 01.04.2018

Привітання римо- католиків з Великоднем!

Привітання римо- католиків з Великоднем!

Всіх римо-католиків щиро вітаємо зі світлим святом Воскресіння Христового!У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане та величне. Приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни і є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.Від усього серця бажаємо Вам благодаті, добробуту, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі.Нехай цей Великий День дарує всім Вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! З повагою С.В.Партека.

09:53 01.04.2018

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, ВІЧНА ШАНА ГЕРОЮ, ЯКИЙ ВОЮВАВ ТА ЗАГИНУВ ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ 20 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ!

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ, ВІЧНА ШАНА ГЕРОЮ, ЯКИЙ ВОЮВАВ ТА ЗАГИНУВ ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ 20 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ!

 Виконком Мурафської об'єднаної територіальної громади висловлює  щирі співчуття батькам  з приводу річниці  смерті Вашого сина Чернецького Вячеслава, який загинув 20 березня 2017 року.  Ми щиро поділяємо Ваше горе і передаємо слова співчуття і підтримки Вам і Вашим рідним. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.З повагою С.В.Партека.

10:17 21.03.2018

Мурафська об'єднана територіальна громада вітає усіх жінок з 8-Березня!

Мурафська об'єднана територіальна громада вітає усіх жінок з 8-Березня!

Шановні жінки! Милі, найкрасивіші та найчарівніші! У Міжнародний жіночий день бажаємо Вам міцного здоров’я, нев’янучої краси, сімейного щастя,здійснення задумів і, звичайно, щирого кохання.Хай завжди в серці буде весна,ласкаві промені хай обіймають душу,а чоловіки завжди оберігають,цінують і люблять Вас.Будьте гарними, усміхненими і ніжними.З щирою повагою сільський голова С.В Партека.

12:43 08.03.2018

14 ЛЮТОГО. ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ!

14 ЛЮТОГО. ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ!

14 лютого в СБК спільно з бібліотекарями організували День закоханих, для яких підготували конкурсну програму «Кохання – це прекрасно!» та книжкову виставку на цю тематику, де випробовували на міцність закохані пари.

16:12 05.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь