A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відкриті обласні змагання з дзюдо

Відкриті обласні змагання з дзюдо

      12 травня 2019 року в приміщенні Мурафської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  відбулись відкриті обласні змагання з дзюдо серед юнаків і дівчат 2008-2009 р.н., 2012-2013 р.н., та ІІІ тур дитячої ліги з дзюдо серед юнаків і дівчат 2010-2011 р.н., за підтримки Лариси Білозір, депутата обласної ради, голови громадської організації «Життя та розвиток громад», керівництва КЗ ВОК ДЮСШ та Федерації дзюдо Вінницької області.

15:30 14.05.2019

Вітаємо головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності, яка  сьогодні  святкує свій День Народження!

Вітаємо головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності, яка сьогодні святкує свій День Народження!

Прийміть найщиріші вітання з Днем народження від усіх своїх колег. Побажання наші щирі, хоч і не нові: великого людського щастя, величезної любові, бадьорості, завзяття і міцного здоров’я. Бажаємо, щоб все це було постійно. Успіхів вам у роботі і задоволення від неї такого ж, як і ми отримуємо від спілкування з вами.

09:56 14.05.2019

Святковий концерт до Дня матері!

Святковий концерт до Дня матері!

У травні, коли прокидається природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері. Зі звуку сльозинки народжується на світ святе слово “мама”, яке вимовляє дитина.

16:38 13.05.2019

Участь в Обласному фестивалі родинної творчості «Українська родина – душі берегиня»

Участь в Обласному фестивалі родинної творчості «Українська родина – душі берегиня»

Для організації змістовного сімейного дозвілля, задоволення духовних потреб української родини з нашої громади працівники Клекотинського сільського будинку культури аби показати свою кропітку роботу зі сприяння у відродженні морально-етичних, народних традицій, популяризації досвіду  творчої діяльності мистецької родини – сімейного дуету сестер Софії та Анастасії Крупляк (керівник Вадим Іванович ), які взяли участь у Обласному фестивалі родинної творчості «Українська родина – душі берегиня», який проходив 12 травня в м.Бершаді у  районному будинку культури. 

15:23 13.05.2019

Участь у IV Міжнародному фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва  та театрів мод   «Фантастичні мрії»

Участь у IV Міжнародному фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва та театрів мод «Фантастичні мрії»

Щире бажання працівників галузі культури нашої громади показати свою кропітку роботу та сприяти подальшому розвитку творчого потенціалу юних обдарувань,  розкрити індивідуальність і талант кожного, з часом дає свої плоди, тому і цього разу повернулись із нагородами.

15:06 13.05.2019

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні ветерани, захисники України та жителі громади! Виконавчий комітет, адміністрація, відділ освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради запрошують Вас на святковий мітинг – реквієм з нагоди   

09:57 08.05.2019

Участь у Всеукраїнському святі народного мистецтва  «Великодня  писанка»

Участь у Всеукраїнському святі народного мистецтва «Великодня писанка»

  Писанка – одна зі стародавніх форм українського народного розпису, у якому наші пращури втілювали свої прагнення, віру. Виготовлення писанок в українській традиції наділялось сакральним значенням та входило до звичаєво-обрядової сфери.

08:30 08.05.2019

Участь в нараді представників команд - учасниць Вінницької обласної ліги сільського аматорського футболу серед дорослих команд сезону 2019 року

Участь в нараді представників команд - учасниць Вінницької обласної ліги сільського аматорського футболу серед дорослих команд сезону 2019 року

  3 травня 2019 року в приміщенні  Вінницької обласної організації ФСТ «Колос», за участю керівників організації ФСТ «Колос»,  відбулась нарада для представників команд - учасниць Вінницької обласної ліги сільського аматорського футболу серед дорослих команд сезону 2019 року, в якому взяла участь Рошак Надія Петрівна - спеціаліст по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради, представник команди «Мурафська єдність», на якому заявляли команди для участі у змаганнях, обговорювали положення гри,  організаційні питання, щодо проведення змагань та графіку проведення футбольних матчів.

08:28 08.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь