A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Конференція освітян громади

Конференція освітян громади

        Старт кожному новому навчальному року дають методичні активи, а також обласні серпневі конференції педагогічних працівників і проведені конференції в об’єднаних територіальних громадах.       

15:08 10.09.2019

Крок за кроком ми ідемо до великих перемог

Крок за кроком ми ідемо до великих перемог

Нарешті  після довгих зусиль, під чітким керівництвом Сергія Васильовича Партеки та   Анатолія Васильовича Банаська , розпочалась реалізація проекту «Капітальний ремонт будівлі дошкільного навчального закладу по вулиці Коцюбинського 28, у селі Мурафа Шаргородського району Вінницької області». Загальний бюджет проекту  1393,05 тис.грн.:

14:31 10.09.2019

Спортивні здобутки громади

Спортивні здобутки громади

                                 «Головним  скарбом  життя  є  не  землі,  що  ти  їх  завоював,  не  багатства,  

12:07 03.09.2019

«Дай Бог, щоб Книга пам’яті  не поповнилася більше жодним прізвищем»

«Дай Бог, щоб Книга пам’яті не поповнилася більше жодним прізвищем»

  Уже п’ятий рік Україна переживає непоправні втрати — людські. В різних куточках країни продовжують прощатися з військовими, які загинули в боях  на сході країни. Кількість загиблих героїв — військових, бійців Нацгвардії та прикордонників — уже вимірюється тисячами, в яких різні долі, але які об’єднані в одну єдину фронтову долю бійців і волонтерів АТО,  тому що найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна цілісність та недоторканість.

12:02 03.09.2019

Участь нашої громади у ХІІ обласному фестивалі народної творчості «Скарби Поділля»

Участь нашої громади у ХІІ обласному фестивалі народної творчості «Скарби Поділля»

        Для багатьох українців День незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, відчувається гордість за українське походження. Тому напередодні, 23 серпня, з метою збереження народних традицій, що споконвіку були основою виховання патріотизму та прагнення українців до створення і утвердження власної держави, за участю всіх районів та ОТГ області в м. Вінниці на майдані «Водограй» (фонтанна площа) ЦПКіВ відбувся ХІІ обласний фестиваль народної творчості «Скарби Поділля», в якому взяла участь наша громада.

11:57 03.09.2019

Участь в нараді з питань організації фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у 2019-2020 навчальному році

Участь в нараді з питань організації фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у 2019-2020 навчальному році

  28 серпня 2019 року в приміщенні  обласного Центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів,  відбулась нарада з питань організації фізичного виховання, фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у 2019-2020 навчальному році для відповідальних за спортивно-масову роботу, в якому взяла участь Рошак Надія Петрівна, спеціаліст по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради.

22:11 30.08.2019

Відзначення Дня Незалежності України в громаді

Відзначення Дня Незалежності України в громаді

Щорічно 24 серпня український народ відзначає своє головне державне свято – День незалежності України, день народження нашої держави, яка з’явилась  на політичній карті світу вільною і самостійною державою і стала однією з визначних подій всесвітньої історії Другої половини ХХ-го століття, завдяки прагненню нашого народу бути господарем у власному домі. У цей день 1991 року Верховна Рада (Парламент) тодішньої Української Радянської Соціалістичної Республіки ухвалила Акт проголошення незалежності України, у результаті чого постала сучасна Українська держава.  Дата проголошення незалежності України стало поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

22:02 30.08.2019

Відзначення державного свята  «Прапор України – прапор миру, честі, єдності та гідності!»,  присвяченого Дню прапора України!

Відзначення державного свята «Прапор України – прапор миру, честі, єдності та гідності!», присвяченого Дню прапора України!

       Наш прапор - це символ свободи і незалежності, єднання і слави нашої країни, який уособлює  усі прагнення і надії українського народу на краще майбутнє та відродження України. З того часу, як над країною офіційно було піднято синьо-жовтий прапор, ми пережили кризи та підйоми, втрати й здобутки. Ми маємо його берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. Тому 22 серпня 2019 року, при вході до Мурафської сільської ради, відбувся захід «»присвячений Дню прапора.

14:43 29.08.2019

ВІТАЄМО З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Цей День втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного з нас.

13:59 24.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь