Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановна громадо, вітаємо  зі святом святої Варвари!!!

Шановна громадо, вітаємо зі святом святої Варвари!!!

Вітаємо з Днем святої Варвари і побажати хочемо, щоб дух великомучениці завжди наставляв на вірний шлях і добрі вчинки, щоб життя дарувало світлі моменти щастя і любові, щоб серце незмінно вірило в чудеса і доброту цього світу.  З повагою сільський голова С.В.Партека та увесь виконком Мурафської об'єднаної територіальної громади!

10:28 17.12.2018

Привітання з Днем Андрія Первозванного!

Привітання з Днем Андрія Первозванного!

Шановна громадо вітамо  з днем Андрія Первозванного і від душі бажаємо  міцних сил, мудрості, наполегливості, віри в себе і постійного прагнення тільки до перемоги. Нехай на серці не буде прохолоди, нехай в житті завжди горить вогник любові і мужності. 

16:03 13.12.2018

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!!!

ВІТАЄМО З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!!!

Шановні колеги, однодумці, друзі!Прийміть наші найщиріщі вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування. Реалії сьогодення вимагають від керівників місцевих рад, їх працівників, депутатів щоденної наполегливої роботи, направленої на підвищення рівня життя мешканців територіальних громад. На ваших плечах - відповідальність здійснення покладених на органи місцевого самоврядування повноважень та прийняті в їх межах рішення. Зичимо вам успіхів на професійній ниві, поваги та підтримки з боку громади, особистих гараздів! Зі святом! 

15:59 06.12.2018

Вітаємо З Днем Народження завідувача військово-облікового бюро Завальнюк Оксану Михайлівну!!!

Вітаємо З Днем Народження завідувача військово-облікового бюро Завальнюк Оксану Михайлівну!!!

Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя дарує тільки щастя, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

09:10 04.12.2018

Звітуємо перед жителями громади!

Звітуємо перед жителями громади!

Шановні жителі громади на сьогоднішній день в селі Довжок проводяться   роботи по реалізації одного із проектів, які заплановані  на 2018 рік, а саме:

10:57 27.11.2018

Укладено угоду про  співпрацю між Мурафською сільською об’єднаною територіальною громадою та Шаргородською районною філією  Вінницького обласного центру зайнятості  на 2019рік.

Укладено угоду про співпрацю між Мурафською сільською об’єднаною територіальною громадою та Шаргородською районною філією Вінницького обласного центру зайнятості на 2019рік.

19.11.2018р. Мурафською сільською об’єднаною територіальною громадою в особі голови Мурафської об’єднаної територіальної громади Партеки Сергія Васильовича та Шаргородською районною філією Вінницького обласного центру зайнятості в особі директора філії Кушнір Ніни Василівни  було укладено угоду про співробітництво на 2019 рік.

09:23 22.11.2018

Зі святом святого Архистратига Михайла!!!

Зі святом святого Архистратига Михайла!!!

21 листопада православна церква вшановує архістратига Михаїла.  Згідно з прийнятою у християнстві небесною ієрархією, Михайло – верховний воєначальник у війні з ворогами Бога.

09:03 21.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь