Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

На Вінниччині проводитиметься імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

На Вінниччині проводитиметься імунізація диких м’ясоїдних тварин проти сказу

24 вересня, в ОДА  під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вінницькій обласній адміністрації.

13:39 25.09.2018

Вітаємо З Днем Народження спеціаліста I категорії  землепорядника Рошака Богдана Валентиновича!

Вітаємо З Днем Народження спеціаліста I категорії землепорядника Рошака Богдана Валентиновича!

Від усього нашого трудового колективу, дорогий і шановний колего, прийміть побажання в свій День Народження! Що потрібно чоловікові в житті? Звичайно, любов, повага і домашній затишок! У вас все це вже є, але ми щиро хочемо, щоб ви пронесли це безцінне добро через весь свій життєвий шлях, зберігши віру в людей, прагнення завжди приходити на допомогу і підтримувати в тяжкі хвилини. Бажаємо вам завжди залишатися справжнім чоловіком, вірним другом і наставником, відмінним співрозмовником і просто гарною людиною! 

13:07 23.09.2018

7 вересня 2018року до нашої ОТГ завітав депутат Вінницької ОДА -  Копера Дмитро Васильович.

7 вересня 2018року до нашої ОТГ завітав депутат Вінницької ОДА - Копера Дмитро Васильович.

 В ході візиту Дмитро Васильович  відвідав Мурафський ЗДО. Оглянув концертну залу садка, ігрові та спальні кімнати, поспілкувався із керівництвом про спільну співпрацю у плані-розвитку дитячого навчального закладу.

10:37 12.09.2018

Проект "Агенти змін. Діти"

Проект "Агенти змін. Діти"

Учнів 8-10 класів з усієї України запрошують взяти участь у проекті «Агенти змін. Діти»! Ми шукаємо активних підлітків, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади, району, села чи міста.

08:41 10.09.2018

Вітаємо з Днем Народження!!!

Вітаємо з Днем Народження!!!

Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

08:42 31.08.2018

Увага! Відключення електроенергії.

Увага! Відключення електроенергії.

ШАНОВНІ  ГРОМАДЯНИ! В зв’язку з  ремонтними роботами на території села Мурафа  29 серпня   2018 року  буде  відключено  електроенергію  з 13 .00год.  до 16.00год.

16:39 28.08.2018

Нова Українська Школа 2018 року!!!

Нова Українська Школа 2018 року!!!

Нова Українська Школа 2018 року!!! У 2018/2019 навчальному році реформа НУШ запрацює в усіх школах. Хоч зараз і здається, що зміни відбуваютьскря у швидкому темпі – на це пішло кілька років наполегливої праці багатьох освітян. Нова українська школа означає, що вже цього року українські першокласники почнуть отримувати якісно нову освіту. Ми запускаємо процес змін, і дуже важливо, щоб він став невідворотним. Вже ухвалено новий закон «Про освіту», затверджено чимало підзаконних актів, триває підготовка нового закону «Про загальну середню освіту», підготовлено 22 тисячі вчителів. Тобто інституційні зміни тривають, і попереду ще багато роботи. Та головне відбуватиметься в класах – між учнями і вчителем. І я вірю, що першого вересня українські діти відчинять двері в абсолютно новий освітній світ – цікавий, захопливий і дружній до них. 

10:48 27.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь