Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ГРОМАДО!!!

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ГРОМАДО!!!

У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва.

12:57 16.10.2018

"Контроль за оформленням трудових відносин"

"Контроль за оформленням трудових відносин"

З метою недопущення використання найманої праці, без оформлення трудових відносин, на території  Мурафської ОТГ , 05 жовтня 2018 року спеціалістом І категорії - юристом Мурафської ОТГ, на якого покладені обов’язки інспектора з праці  Греськом В.С.  спільно з районною робочою групою  з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізацію державної політики у сфері зайнятості населення проводились  рейди-дослідження,  щодо легалізації тіньової зайнятості населення  і попередження випадків використання найманої праці без оформлення трудових відносин на території  Мурафської ОТГ.

10:34 10.10.2018

"Лікар у село"

"Лікар у село"

У суботу, 13 жовтня 2018 року, у рамках соціальної ініціативи депутата Вінницької обласної Ради, голови ГО "Життя та розвиток громад" Лариси Білозір  "Лікар у село" з 9:00 до 13:00 год. у Мурафській амбулаторії ЗПСМ лікар офтальмолог здійснюватиме безкоштовне обстеження жителів села Мурафа. Усім кому за рекомендацією лікаря будуть виписані окуляри - отримають їх безкоштовно. Не будьте байдужі до власного здоров'я - прийдіть  і обстежтеся!

09:27 10.10.2018

«Мій рідний край в любові і піснях»                             «Мій рідний край в любові і піснях»

«Мій рідний край в любові і піснях» «Мій рідний край в любові і піснях»

        Подільська земля - це  край, оспіваний в піснях, переказах і легендах.    Клекотинщина – моя ти рідна сторона, яка ти  щедра  на та­лановитих, творчих людей, які однаково вміють плідно трудитися на землі, бути привітними до гостей та веселити­ся у свято.

13:42 09.10.2018

Вітаємо наших працівників освіти!!!

Вітаємо наших працівників освіти!!!

           Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї громади особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.       Тому 4 жовтня 2018 року відбулося таке свято і в Мурафській об’єднаній територіальній громаді. Сцена Мурафського сільського будинку культури зібрала всі  колективи загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти, а учні, вихованці та працівники культури нашої громади підготували чудові концертні номери. Працівників освіти вітали та нагороджували грамотами  голова Мурафської сільської ради Сергій Партека і начальник відділу освіти та гуманітарної політики Тетяна  Швець

13:34 09.10.2018

Вітання з Днем юриста!

Вітання з Днем юриста!

Красномовний і освічений, розумний і чесний – це портрет ідеального юриста, і сьогодні ми маємо честь привітати юриста Мурафської об'єднаної територіальної громади - Греська  Вадима Сергійовича, з професійним святом! Нехай в твоїй роботі панує порядок і коректність, а в особистому житті – завжди частка веселощів, азарту і море благополуччя! З повагою сільський голова С.В.Партека та трудовий колектив Мурафської об'єднаної територіальної громади!

11:31 08.10.2018

Спортивні таланти, громадо моя!

Спортивні таланти, громадо моя!

Спортивні досягнення – це один з найважливіших показників для будь-якої громади. Талановиті спортсмени стають її обличчям, прославляють її ім’я в районних, обласних та всеукраїнських спортивних іграх та змаганнях. Для своєї громади вони - справжні національні герої, їх вшановують, ними пишаються, вони стають взірцями для наслідування.

08:28 02.10.2018

Вітаємо З Днем Народження першого заступника сільського голови  Анатолія Васильовича Банаська!

Вітаємо З Днем Народження першого заступника сільського голови Анатолія Васильовича Банаська!

Шановний наш колего! З чистою душею і відкритим серцем, вітаємо  Вас з днем народження! Бажаємо успіхів у роботі та кар’єрного зростання, креативного мислення, натхнення і розвитку. Щоб конкуренція була тільки чистою, відкритою і чесною. Бажаю Вам, щоб в колективі завжди існувала тільки приємна, дружня атмосфера, всі грандіозні плани збулися, а амбіції виправдалися. Бажаємо нових досягнень, хороших колег і вірних друзів, а також міцного здоров’я, успіху у всіх починаннях і творчого потенціалу. З Днем Народження! 

10:03 01.10.2018

Вітаємо бібліотекарів!

Вітаємо бібліотекарів!

 Шорічно 30 вересня вся країна відзначає Всеукраїнський День бібліотек. Ми щиро вітаємо усіх бібліотекарів нашої громади із цим святом! Бо ж книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов'язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Книга переносить нас в інші країни, епохи. І в нашому сьогоденні дуже важливо, щоб молоде пококоління із задоволенням читало літературні твори.

13:35 30.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь