Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

В зв'язку з #COVID19 ми дотримуємось карантинних заходів, що запроваджуються заради збереження життя і здоров'я людей. ?? З метою профілактики та збереження здоров’я кожного, колектив сільської ради переходить на дистанційну роботу. Ми відкриті до спілкування дистанційно за допомогою всіх засобів комунікацій (телефони, соціальні мережі, e-mail, тощо). Наші консультації та експертна підтримка завжди до ваших послуг! Звертайтесь по телефону: - Сергій Партека (сільський голова) тел. +380 96 23 03 418; - Анатолій Банасько (заступник сільського голови) тел. +380 80 41 931; - Марія Курманська (секретар сільської ради) тел. +380 68 51 95 077.

20:56 16.03.2020

Вітаємо з Днем Народження директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Шклярчук Надію Олександрівну, яка 15 березня святкувала свій день народження!

Вітаємо з Днем Народження директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Шклярчук Надію Олександрівну, яка 15 березня святкувала свій день народження!

Бажаємо хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаємо бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, любити і бути коханою. Залишайтеся завжди такою ж молодою, світлою, веселою і усміхненою! З повагою колектив сільської ради!

11:50 16.03.2020

Участь у Чемпіонаті Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» футзалу серед юнаків 2007-2008 р.н.

Участь у Чемпіонаті Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» футзалу серед юнаків 2007-2008 р.н.

У середу, 4 березня 2020 року, на спортивній базі Шаргородської ДЮСШ пройшов перший тур обласного Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ "Колос" з футзалу серед команд юнаків 2007-2008 р.н. Зокрема, змагалися команди із Жмеринського, Шаргородського районів та команда Клекотинської СЗШ І-ІІІ ступенів Мурафської сільської ради. Відкриття Чемпіонату розпочалось вчасно із виконання Державного Гімну та підняття державного прапора України. Усіх присутніх привітав В.М.Марчук, голова асоціації аматорського футболу серед сільського населення. Змагання закінчились такими результатами: - Жмеринський район (рахунок 0:1); - Шаргородський район (рахунок 5:0); - Мурафська ОТГ (рахунок 3:2). У І турі ФК "Гнівань" зайняла перше місце в цій групі і пройшла до наступного туру змагань. Ми пишаємося тим, що діти з нашої громади беруть участь у змаганнях такого рівня. Адже якщо наші діти будуть займатися спортом, то саме в нас зростатиме здорове молоде покоління.

16:36 06.03.2020

Вітаємо усіх жінок  з наступаючим 8 березня!

Вітаємо усіх жінок з наступаючим 8 березня!

Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий істок супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо до ваших ніг.  Бажаємо квітучого весняного настрою, прекрасних слів і вчинків, приємних запам'ятовуються сюрпризів. Милі жінки – ви прекрасні створіння! Легкості вам, ніжності, уваги, тепла, турботи та добра. Ви – дорогоцінні самоцвіти в нашому житті. Любові вам і всіх благ!                                                                                                                                                                       З повагою сільський голова С.Партека!

11:02 06.03.2020

Заборонено спалювати сміття!

Заборонено спалювати сміття!

Районна державна адміністрація інформує, що  багато років підряд ми не може подолати гостру екологічну проблему – випалювання сухої природної рослинності та сміття. Кожен має знати: при спалюванні рослинних решток утворюються небезпечні продукти горіння

10:53 06.03.2020

Участь в розширеній нараді щодо стану  галузі  культури ОТГ Мурафської сільської ради, здобутків та досягнень за 2019 рік

Участь в розширеній нараді щодо стану галузі культури ОТГ Мурафської сільської ради, здобутків та досягнень за 2019 рік

    Сьогодні, 27 лютого 2020 року,  в приміщенні   Шаргородського РБК відбулась розширена нарада за підсумками роботи галузі за 2019 рік, в якому взяли участь сільський голова Мурафської сільської ради – Сергій Партека, спеціаліст по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики – Надія Рошак і  працівники культурних установ Мурафської сільської ради.                                                                                                                                                                                  

16:34 27.02.2020

Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області розпочато проведення операції «Первоцвіт-2020»

Державною екологічною інспекцією у Вінницькій області розпочато проведення операції «Первоцвіт-2020»

Розквіт цих тендітних коштовностей природи припадає на традиційні святкові дні, а там де свято, там і дарування квітів. Завдання лісівників, екологів, правоохоронців, усіх небайдужих людей уберегти від зривання та нищення квіти, яким загрожує зникнення. Адже наші діти і внуки мають право насолоджуватися красою так само, як і попередні покоління.

15:18 25.02.2020

Колегія Департаменту фінансів ОДА

Колегія Департаменту фінансів ОДА

Сьогодні, 25 лютого, у м.Вінниця відбулась колегія Департаменту фінансів ОДА, на якій були підведенні підсумки виконання місцевих бюджетів області за 2019 рік та обговорено завдання по забезпеченню їх виконання у 2020 році. Участь у даній колегії взяла начальник відділу фінансового планування Мурафської сільської ради Салямон Майя Володимирівна.

15:14 25.02.2020

Методичний день

Методичний день

З метою підвищення професійної компетентності працівників Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Мурафської ОТГ у сфері допомоги особам, постраждалим від домашнього насильства, було проведено методичний день, де було детально опрацьовано алгоритм дій працівників під час роботи з випадками домашнього насилля. А також було сформовано список контактів усіх суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильства в Мурафській ОТГ.

14:54 25.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь